Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Οι γυναίκες της Ρωσίας είναι ικανές να επισκεφτούν την Ελλάδα μόνο και μόνο για να αγοράσουν μια ελληνική γούνα!!!

Το ενδιαφέρον των Ρώσων για ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και για ελληνικές γούνες μετέφερε στους εκπροσώπους του ΕΒΕΘ και του δήμου Θεσσαλονίκης ο Σεργκέι Φεντόροφ, μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αγίας Πετρούπολης.
«Οι γυναίκες της Ρωσίας είναι ικανές να επισκεφτούν την Ελλάδα μόνο και μόνο για να αγοράσουν μια ελληνική γούνα», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει πως το συγκεκριμένο προϊόν θεωρείται... από τα καλύτερα στη χώρα του και όχι μόνο.



Οταν ο ίδιος αγόρασε μια γούνα από τον Καναδά, ο πωλητής δήλωνε με περηφάνια ότι είναι ελληνική και συγκεριμένα από την Καστοριά.

Τους Ρώσους, όμως, τους έχουν μαγέψει και οι ελληνικές παραλίες, με τη Χαλκιδική να είναι στο επίκεντρο. Σύμφωνα με τον κ. Φεντόροφ, με την άρση των εμποδίων που αφορούσαν τις λεγόμενες «παραμεθόριες περιοχές», το ρωσικό ενδιαφέρον για αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα θα αποτυπωθεί σύντομα και εμπράκτως.

agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.