Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Γιατί οι Έλληνες και θέλουμε και μπορούμε


Φτηνές πατάτες, ρύζι, λάδι, συσσίτια ή ανάπτυξη, άρα δουλειά, άρα αξιοπρέπεια;

Ποιος τους είπε ότι το πρόβλημα είναι η τιμή της πατάτας ή οποιουδήποτε άλλου
προϊόντος; Ποιος τους είπε ότι χρειαζόμαστε ελεημοσύνη;

Μας άδειασαν τις τσέπες, μας άδειασαν την ψυχή, τσαλαπάτησαν την... αξιοπρέπεια
μας. Δεν πρέπει στους Έλληνες τέτοιου είδους αντιμετώπιση. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και θέλει να ‘χει το μέτωπο καθαρό. Κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, λέει.

Και τώρα τι κάνει που όλοι τα ‘χουν μαζί του;
Μας χρωστάτε δε σας χρωστάμε!
Ξεκινήστε το νοικοκύρεμα ,είναι απλό ¨θέλει τρόπο ,δε θέλει κόπο¨!
Κάποιοι από σας ας αναλάβουν την ευθύνη και το κόστος πολιτικό ή όπως αλλιώς θέλετε βαφτίστε το .Ποσώς μας ενδιαφέρει! Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να καθαρίσετε αυτή τη φοβερή ρετσινιά από πάνω μας!

Οι Έλληνες δε φοβόμαστε τη δουλειά ! Όλος αυτός ο πλούτος που κρύβει στα ¨σπλάχνα ¨της , κυριολεκτικά και μεταφορικά, η Ελλάδα μας είναι το είναι μας , μας ανήκει. Επιτρέψτε μας να τον δουλέψουμε, να τον απογειώσουμε! Επιτρέψτε μας να
παράγουμε υλικά και πνευματικά αγαθά στον τόπο που μας γέννησε και μας ανάθρεψε. Δε θέλουμε να γίνουμε ούτε οικονομικοί ούτε πνευματικοί μετανάστες!

Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργούμε πολιτισμό και σήμερα οι Έλληνες και να επηρεάζουμε μ’ αυτόν εμείς τα άλλα έθνη και όχι να μας ορίζουν εκείνα με τον τρόπο που επέλεξαν, τσαλαπατώντας πρώτα την αξιοπρέπειά μας.

Γιατί όσο βλέπουμε εικόνες σαν αυτές που προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. ,και πολύ φοβάμαι ότι κάνουν το γύρο του κόσμου, μικροί και μεγάλοι να σβαρνίζουν τσουβάλια με φτηνές και ίσως και αμφιβόλου ποιότητας πατάτες ή κάποιοι να συνωστίζονται, με ότι αυτό συνεπάγεται, για την απόκτηση κουπονιού κάποιου επιδόματος ¨πρόνοιας¨ και ποιος ξέρει τι άλλο μέλλει συμβεί και προβληθεί, η αξιοπρέπειά μας αργοσβήνει!

Έλεος!!!

Πονάνε πολύ όλα αυτά!!!



Αναγνώστρια



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.