Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Καστοριά: Επιμένει στην αγωγή των 500 χιλιάδων!

Παρά τις προτροπές και παραινέσεις των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, προς τον πρώην υπουργό Δ. Αβραμόπουλο, να αποσύρει την αγωγή των 500 χιλιάδεων ευρώ, που κατέθεσε εναντίον των δύο συμπολιτών μας, εκείνος παραμένει αμετάπιστος και επιμένει, όπως διαρρέουν οι εδώ “πολιτικοί φίλοι” του, μέχρι την “τελική εξόντωση των κατηγορουμένων”!
Το θέμα τέθηκε σε σύσκεψη της ΝΟΔΕ, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και αποφασίθηκε να εξουσιοδοτηθεί ο βουλευτής Ζ. Τζηκαλάγιας, για να... μεταπείσει τον πρώην υπουργό.

Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του βουλευτή, αυτές δεν καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα στην Καστοριά για την Νέα Δημοκρατία, η οποία αυτή την στιγμή υφίσταται δημοσκοπικά, μια απίστευτη αφαίμαξη ψήφων από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, όπου συμμετέχει ως υποψήφιος βουλευτής ο ένας από τους κατηγορούμενους Γιώργος Ματζούρας.

Το ερώτημα που απασχολεί αυτή την στιγμή τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στην Καστοριά είναι αν πράγματι ο Δ. Αβραμόπουλος επιθυμεί τη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας ή επανατοποθετεί τον εαυτό του στο “κάδρο” από την επόμενη μέρα...

Εδώ αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός, της δικαστικής διαμάχης του πρώην υπουργού με τους δύο κατηγορούμενους, που ξεκίνησε σαν μια απλή τιμωρία και εξελίχθηκε σε αστική δίωξη για την ηθική και φυσική εξόντωση των κατηγορουμένων.

Με την αγωγή αυτή εναντίον των δύο συμπολιτών μας, Γ.Μ., και Σ.Λ. ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης Δ. Αβραμόπουλος,επιχειρεί το τελειωτικό χτύπημα εναντίον τους για τα επικριτικά σχόλια σε βάρος του που αντάλλαξαν μεταξύ τους στο facebook, οι δύο κατηγορούμενοι.


Συγκεκριμένα στην δικογραφία ο Δ. Αβραμόπουλος αναφέρει ότι: "για την αποκατάσταση της προξενηθείσας βλάβης, οι εναγόμενοι πρέπει να με αποζημιώσουν με το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο θα δοθεί για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου της Καστοριάς και το οποίο είναι εύλογο και ανάλογο ως προς το μέγεθος της προξενηθείσας βλάβης, την κοινωνική μου θέση κα τον πολιτικό μου ρόλο, ενώ θα αποτελέσει και αποτρεπτικό προηγούμενο γιά όλους, όσοι, όπως οι εναγόμενοι απεργάζονται τη σπίλωση του πολιτικού κόσμου και των δημοσίων προσώπων με συκοφαντικές αναιτιολόγητες και υβριστικές αιτιάσεις".

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι Γ.Μ. και Σ.Λ. είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα στα ποινικά δικαστήρια, με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή και όλοι νόμισαν ότι το μένος του Δ. Αβραμόπουλου, εναντίον των επικριτών του θα σταματούσε εκεί.

Όμως έκαναν λάθος, διότι προτού ακόμα καθαρογραφεί η πρωτόδικη απόφαση, ο υπουργός Άμυνας επανήλθε δριμύτερος, αξιώνοντας εξωφρενικά ποσά, που "θα δοθούν για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου της Καστοριάς" κάτι που είχε εξαγγείλει ο ίδιος επανειλημμένα ως υπουργος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, και αποδείχθηκε "μαγική εικόνα" προκαλώντας τα ειρωνικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας...

kastoriani-estia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.