Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Sorry I’m Greek: Ο Λάκης Λαζόπουλος περιοδεύει στην Ευρώπη



Σε επτά ευρωπαϊκές πόλεις θα βρεθεί τον Μάιο ο Λάκης Λαζόπουλος και η σατιρική θεατρική του παράσταση «Sorry I'm Greek».

Πρόκειται για... ένα νέο θεατρικό έργο στο οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον γνωστό του τρόπο, σατιρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Κώστα Καραμανλή, τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο και άλλους πολιτικούς, που φρόντισαν, σύμφωνα με τον δημιουργό, να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν.

Παρόλο που και σε άλλες παραστάσεις του Λαζόπουλου υπήρχαν κομμάτια ευρηματικών μονολόγων, στο «Sorry, I'm Greek» θα πρωταγωνιστεί μόνο ο ίδιος και θα μεταμορφώνεται σε δώδεκα διαφορετικούς χαρακτήρες.

Σε ευρηματικά πεντάλεπτα ή δεκάλεπτα κομμάτια θα αποτυπώνονται -με την αισθητική που διακρίνει τον δημιουργό -ο Έλληνας του μνημονίου και το περιβόητο «κούρεμα», τα δεινά, οι φόροι, η ανεργία, η εγκληματικότητα, οι ανθρώπινες σχέσεις και η Ελλάδα της τρόικας.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 26 Ευρώ και ήδη προπωλούνται από πολλούς.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα περιοδεύσει στις ακόλουθες πόλεις :

Σάββατο 12.05.2012 Mitsubishi Electric Halle στο Ντίσελντορφ
Δευτέρα 14.05.2012 Meistersingerhalle στη Νιρεμβέργη
Τετάρτη 16.05.2012 Circus Krone Bau στο Μόναχο
Πέμπτη 17.05.2012 Jahrhunderthalle στη Φρανκφούρτη
Σάββατο 19.05.2012 Liederhalle – Hegel Saal στη Στουτγάρδη
Sonntag 20.05.2012 Volkshaus Zürich
Τετάρτη 23.05.2012 Cirque Royal στις Βρυξέλλες

Αμέσως μετά την Ευρώπη ο Λαζόπουλος θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παρουσιάσει το έργο του στην Αμερική, με έναν αριθμό παραστάσεων που δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Θα περάσει σίγουρα από το Σικάγο και τη Βοστόνη, ενώ πιθανή είναι και μία παράσταση στη Νέα Υόρκη.

Μετά την Αμερική, ακολουθεί η Αυστραλία με παραστάσεις σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του Ελληνα δημιουργού, την πρώτη του στο εξωτερικό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.