Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θόδωρος Ποντίκης στην Καστοριά.Ανέλαβε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή‏

"Επιστρατεύτηκε" και ο Θόδωρος Ποντίκης στην Καστοριά και ανέλαβε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Θα είναι "ευχής έργο" οι άνθρωποι που ανέλαβαν να σώσουν την Καστοριά να δώσουν, ο καθένας από την πλευρά του, τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα μας να σταθεί αξιοπρεπώς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κι ας μην ξεχνάνε ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις και ότι πάνω από όλα και όλους είναι η ανθρωπιά, ο ζήλος και η αμεσότητα που πρέπει να διέπουν τους ανθρώπους της επιτροπής σωτηρίας σε όλες τους τις πράξεις. (05/02/2012)

Ο Θόδωρος Ποντίκης είναι το νέο πρόσωπο στην Καστοριά. Ο παλιός ποδοσφαιριστής και τεχνικός της ομάδας μας, επιστρατεύτηκε από την επιτροπή σωτηρίας για να την βοηθήσει στη δύσκολη αυτή στιγμή της ιστορίας της. Ο κ. Ποντίκης ανέλαβε τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή.

Στο μεταξύ "παγωμένα" είναι όλα τα θέματα που απασχολούν τους "γουναράδες", ακολουθώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τις τελευταίες ημέρες, στην ακριτική πόλη. Οι αναβολές κάποιων αγωνιστικών, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αποτελούν βάλσαμο, όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, ωστόσο αυτό που προβληματίζει και αποτελεί τροχοπέδη είναι η έλλειψη κατάλληλων αγωνιστικών χώρων για προπόνηση. Η επιτροπή σωτηρίας έχει μπροστά της πολλά θέματα να αντιμετωπίσει, με κάποια, που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, να χρήζουν άμεσης και σωστής λύσης έτσι, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο καθήκον τους.

Θα είναι "ευχής έργο" οι άνθρωποι που ανέλαβαν να σώσουν την Καστοριά να δώσουν, ο καθένας από την πλευρά του, τα πάντα, για να μπορέσει η ομάδα μας να σταθεί αξιοπρεπώς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κι ας μην ξεχνάνε ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις και ότι πάνω από όλα και όλους είναι η ανθρωπιά, ο ζήλος και η αμεσότητα που πρέπει να διέπουν τους ανθρώπους της επιτροπής σωτηρίας σε όλες τους τις πράξεις.

Πηγή:kastoria-fc.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.