Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Βιβλιοθήκη Καστοριάς: Ζωντάνεψε η Οδύσσεια (φωτογραφίες-βίντεο)‏


Ξεκίνησε την Παρασκευή το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς, με την παρουσίαση της Οδύσσειας του Ομήρου για παιδιά, από τον εκπαιδευτικό Νίκο Αλχασίδη. Ο χώρος της βιβλιοθήκης...φάνηκε πολύ μικρός για να υποδεχθεί το πλήθος μικρών και μεγάλων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Αυτό δεν πτόησε τον εμψυχωτή που εκμεταλλεύτηκε όλους τους χώρους και πραγματικά… ζωντάνεψε την ιστορία.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόσκληση που έχει απευθύνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς:

Κάθε 1η και κάθε 3η Παρασκευή του μήνα στις 7 η ώρα το βράδυ μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας για να δουν ένα αγαπημένο τους βιβλίο να ζωντανεύει μέσα από τη ζωγραφική, την μουσική, την αφήγηση, το θέατρο …

Εάν θέλετε μπορείτε εσείς να ζωντανέψετε το αγαπημένο σας βιβλίο με όποιο τρόπο το επιθυμείτε.

Αν δεν έχετε μόνο ένα βιβλίο και θέλετε να ζωντανέψετε πολλά μαζί (βιβλία του ίδιου συγγραφέα, βιβλία με το ίδιο θέμα) καλώς να έρθετε.

Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει κοντά στο βιβλίο τους μικρούς αναγνώστες και μέσα από παιγνιώδη τρόπο να ανακαλύψουν την ομορφιά των βιβλίων και να απολαύσουν την χαρά της αφήγησης .





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.