Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

30 Χρόνια Α.Ο.Α. Καστοριάς: Πανηγυρική εκδήλωση (Ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, ο Αθλητικό Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς (Α.Ο.Α.Κ.), έκοψε την ετήσια καθιερωμένη Βασιλόπιτά του, γιορτάζοντας παράλληλα τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του στον τόπο μας (1982 - 2012), το πρωί της π. Κυριακής 12 Φεβρουάριου, στο ξενοδοχείο Καστοριάς, ESPEROS PALACE.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της...ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (που αναδημοσιεύει ο Μπέτσκας), παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η αίθουσα του Ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη από κόσμο ενώ τίμησαν την πολύ όμορφη εκδήλωση με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Εκκλησίας που ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημ. Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Μ. Χατζησυμεωνίδης, οι Αντιδήμαρχοι Καστοριάς, Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, Π. Κενανίδης και Χρ. Παρχαρίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μαλέας Γεώργιος, η Πολιτευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Ομοσπονδιακός προπονητής HANBALL Γυναικών, Σ. Βακάλης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ Καστοριάς.



Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Παναγιώτης Βλαχόπουλος κάνοντας τον απολογισμό του 2011, επισήμανε τις οριστικές σχεδόν διακοπές κατά την τελευταία πενταετία των επιχορηγήσεων, από την Γ.Γ.Α., τον ΟΠΑΠ και άλλους φορείς της συντεταγμένης Πολιτείας. Επίσης, αναφέρθηκε στην λειτουργία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, με τα πολλά προβλήματα, χωρίς κονδύλια και θεσμικές αυτονομίες, στην Καστοριά όμως παρ’ όλα αυτά, υπάρχει, τόνισε, πολύ καλή συνεργασία με την Π.Ε Καστοριάς και το Δήμο Καστοριάς.

Με 150-200 αθλήτριες και αθλητές ο Α.Ο.Α.Καστοριάς κάθε χρόνο έτσι και εφέτος είναι από τους πρώτους Ομίλους στην πόλη, τον Νομό, την Περιφέρεια και σε όλη την Ελλάδα, που καλλιεργεί Ακαδημαϊκά, Αθλητισμό- Παιδεία-Πολιτισμό, με συμμετοχή σχεδόν μόνιμη στα Εθνικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Α2 Γυναικών, Β'Ανδρών στο HANBALL, κατακτώντας την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πανκορασίδων το 2011, στην Δράμα, ενώ καλλιεργεί πάντα και την Επιτραπέζια Αντισφαίριση PING-PONG.



Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, τον Δήμαρχο Καστοριάς, τον μεγάλο χορηγό 2011-12 GALERIE DE BEAUTE- Παναγιώτη και Δέσποινα Πασχάλη, και αυτούς που διαχρονικά βοηθούν τον όμιλο, όπως Σουκαλόπουλος, Ελτα Ταχυμεταφορές, Σιώζος Καύσιμα, Κολιάδης - Μπέκος, Αφοί Αθ. Γκαμπέση, Πολύγλωσσον, Σπ. Κωνσταντινίδης- Κορησός, Πίτσα Φόρμα, Χαραλαμπίδη Σπορ, Γιούπας - Τσιάδης αρτοποιείο, Ρόμα Πίτσα, το Βιβλιοπωλείο Στο Φανάρι, Παπάζογλου αρτοποιεία, Μαλέα Β. Αγγλικά, Μότο Αμανατίδης, Δούκης Τυπογραφείο, Soulis Τυπώσεις, Μπακιρτζόγλου και πολλούς άλλους που βοήθησαν και τα κορίτσια και τα αγόρια για το Ημερολόγιο 2012, τις αφίσες και τις κάρτες διαρκείας.

Ειδική μνεία έγινε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία ευχαρίστησε για την διαρκή συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του Ομίλου, ενώ τιμήθηκαν για το ήθος, την μόρφωση και την προσφορά τους στον Α.Ο.Α.Καστοριάς, ο Ηλίας Αναστασίου, ο Νίκος Κεσίδης, αθλητές και στελέχη του HANDBALL, η ομάδα Πανκορασίδων handball με τον προπονητή Ιατρό Ηλία Τάρε μαζί με τον Νίκο Σαλαγιάννη και τις αθλήτριες Τολιοπούλου, Καραμάνου, Γουρζανη, Α. Ζυγούρα, I. Ζυγούρα, Λάζου, Βλαχοπούλου, Γκάτζιου, Μακρίδη, Νόρδου, Μπαλιάκα, Μαλέα, Σιώζου, Μήλιου, για την 4η θέση Πανελλήνια που κατέκτησαν, στην Προσοτσάνη Δράμας.
Επίσης τιμήθηκε και ο Δούκης Στέφανος - Τυπογραφείο για την πολύχρονη προσφορά του. Κλείνοντας ο κ. Βλαχόπουλος, ευχαρίστησε, τους φίλους, τους γονείς, τους αθλητές & αθλήτριες, τους προπονητές, τους χορηγούς και όσους παραβρέθηκαν στην μεγάλη αυτή γιορτή, για την συμπλήρωση των 30 χρόνων ζωής του Α.Ο.Α.Καστοριάς.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί, όπου, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, όσο ο Δήμαρχος της πόλης μας και ο Ομποσπονδιακός Προπονητής HANBALL Γυναικών, εξήραν το έργο του Ομίλου, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τονίζοντας ότι θα βρίσκονται πάτα στο πλευρό του.
Μεγάλη όμως ήταν η τιμή και στον Προπονητή, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών HANDBALL, Σωκράτη Βακάλη, τον οποίο ο Ομιλος βράβευσε.

Να σημειώσουμε, ότι χαιρετιστήριες επιστολές απέστειλαν, λόγω απουσίας τους, ο Φιλ.Πετσάλνικος & ο Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η Στεφανία Μπαζίνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.