Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μέρι & Πιτ: Κάμπινγκ στην παγωμένη Καστοριά!!! (φωτογραφίες)


Η Μέρι και ο Πιτ είναι δύο άνθρωποι της περιπέτειας. Καλλιτέχνης η Μέρι, συγγραφέας ο Πιτ.

Ξεκίνησαν από το Γκρούσνει της Γαλλίας το πρωινό της 12ης Ιουλίου του 2011 με σκοπό να γνωρίσουν τον κόσμο. Πήραν το...καράβι και με λίγα πράγματα και δύο ποδήλατα ξεκίνησαν.

Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Γερμανία, Κροατία είναι μερικά από τα μέρη που επισκέφτηκαν μέχρι τώρα. Και φυσικά η Ελλάδα όπου έμειναν πολλές ημέρες.
Ακολούθησε η Τουρκία και επιστροφή στην Ελλάδα, έχοντας χάσει τα ποδήλατα τους και ταξιδεύοντας με λεωφορεία, έφτασαν στην Καστοριά. Η Ελλάδα που αντίκρισαν αυτή την φορά ήταν εντελώς διαφορετική, παγωμένη όσο ποτέ. Έχοντας ελάχιστα χρήματα αναγκάστηκαν να κατασκηνώσουν στα χιόνια και να τρώνε το χοιρινό σαλάμι που έφεραν από την Τουρκία.

Η Μέρι και ο Πιτ έχουν ιστοσελίδα όπου δημοσιεύουν όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους. Δείτε καταπληκτικές σφαιρικές φωτογραφίες από διάφορα που έχουν επισκεφτεί και έχουν αναρτήσει εδώ.

Μπέτσκας



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.