Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Καστοριάς

Η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς στα πλαίσια της ενδυνάμωσης, της κάλυψης διαφόρων αναγκών (στέγασης κτλ) αλλά και της γενικότερης συνεργασίας με πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας, ανακοινώνει πως εντάχθηκε ως φωτογραφικό τμήμα σε έναν από τους ιστορικότερους και πιο δραστήριους συλλόγους του τόπου μας, του πολιτιστικού συλλόγου "Αθανάσιος Χριστόπουλος".

Σας ανακοινώνουμε, επίσης, ότι...προγραμματίζει να πραγματοποιήσει Έκθεση Φωτογραφίας στα τέλη Γενάρη με ελεύθερο θέμα.

Όποιος/α ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην έκθεση μπορεί να στείλει e mail στο : kastoras74@gmail.com

Να διευκρινίσουμε εκ των προτέρων πως η συμμετοχή στην έκθεση υποδηλώνει και την μελλοντική ενεργό συμμετοχή (στον βαθμό που ο καθένας μπορεί) στην Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς.

Ενδιαφερόμαστε για φωτογράφους (ερασιτέχνες ή μη) που αγαπάνε την φωτογραφία και ενδιαφέρονται για την προαγωγή της φωτογραφικής τέχνης μέσα από συλλογικές δράσεις και δραστηριότητες (συζητήσεις, σεμινάρια, μαθήματα, φωτ. εξορμήσεις, εκθέσεις κτλ.)
Το κόστος συμμετοχής, για την κάλυψη των γενικών εξόδων της έκθεσης, ορίζεται στα 10 ευρώ.

Η κάθε συμμετοχή θα περιλαμβάνει 4-6 φωτογραφίες ανάλογα με την συνολική συμμετοχή.
Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες θα έχουν διαστάσεις 40x30 cm.
Για την εκτύπωση εξασφαλίσαμε προνομιακή τιμή 5 ευρώ/φωτογραφία.

Δηλώσεις συμμετοχής ως την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.
Πληροφορίες επίσης μπορείτε να πάρετε από την σελίδα της Λέσχης στο facebook: www.facebook.com/groups/photolk (Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς). Για διευκρινήσεις τηλεφωνήστε στο 6946794145 (Σμιξιώτης Δημήτρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.