Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάρια από το ΣΕΓ και τη NAFA για τις "Σύγχρονες Τάσεις της Μόδας και τις Τεχνικές Κατεργασίας της Γούνας."

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών συνδιοργανώνει με το δημοπρατήριο της NAFA σεμινάρια σχετικά με τις Σύγχρονες Τάσεις της Μόδας και τις Τεχνικές Κατεργασίας της Γούνας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Δεκεμβρίου του 2011. Στόχος των σεμιναρίων, η ενημέρωση και η εκπαίδευση στις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές στο χώρο της Μόδας αλλά και της κατεργασίας και συρραφής της Γούνας.

Τα σεμινάρια αυτά συνιστούν μια σημαντική ευκαιρία αλλά και προσπάθεια για την ενημέρωση των Συναδέλφων Γουνοποιών και γενικότερα όσων ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γούνα, προκειμένου να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις αλλά και να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις για την κατεργασία και το σχεδιασμό των Γουνοποιητικών Προϊόντων. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, και στο τηλέφωνο 2467083380

Εκ Μέρους
Της Διοίκησης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.