Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Έσφαξαν κουτάβι στην Καστοριά

Καταγγελία στην Αστυνομία έκαναν το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου μέλη της Ζωόφιλης Δράσης Καστοριάς, καθώς την Παρασκευή (25/11) εντόπισαν τέσσερα σκυλάκια νεκρά και ένα κουτάβι σφαγμένο. Τα ζώα φιλοξενούνταν προσωρινά (μέχρι να δοθούν για υιοθεσία) σ’ έναν κλειστό χώρο μέσα σ’ ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο του νομού.



Η Αναστασία Πρωτόγερου, που είναι η πρόεδρος της Ζώοφιλης Δράσης, μαζί με μια ακόμα εθελόντρια του συλλόγου, σοκαρισμένες από το θέαμα, περιέγραψαν αυτό που είδαν, χωρίς όμως – εξαιτίας της ταραχής τους – να τραβήξουν φωτογραφίες. Όπως είπαν από το σφαγμένο κουτάβι είχε απομείνει μόνο το κεφάλι του και από αυτό κρεμόταν το δέρμα του ζώου.

Εκείνοι που το έσφαξαν, είχαν αφαιρέσει όλο το κρέας. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από άλλο ζώο παρά μόνο από ανθρώπινα χέρια. Ίσως τα υπόλοιπα τέσσερα νεκρά κουτάβια να μην πρόλαβαν να τα σφάξουν. Όπως είπαν οι δύο γυναίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χαθεί οκτώ κουτάβια από τον ίδιο χώρο. Ενδεχομένως να είχαν και αυτά παρόμοια τύχη.

Πηγή:zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.