Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Νεστόριο: Τη Δευτέρα η επαναληπτική δημοπρασία των δύο οικοπέδων στο Γράμμο (φωτογραφίες-βίντεο)‏


Λίγες ώρες απομένουν για την διεξαγωγή της επαναληπτικής δημοπρασίας των δύο οικοπέδων στον ορεινό οικισμό του Γράμου του Δήμου Νεστορίου. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ο αριθμός των οικοπέδων που ήταν σε εκποίηση ήταν 12, ωστόσο, όμως...εξαιτίας της πολύ μικρής συμμετοχής αγοραστών, δόθηκαν τα 10 απʼ αυτά, ενώ για τα υπόλοιπα δύο δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να χαρακτηρισθούν άγονα.
Όπως ήταν φυσικό κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας ο ανταγωνισμός ήταν ανύπαρκτος με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι ιδιαίτερα χαμηλές (λίγο πιο πάνω από την τιμή εκκίνησης που ήταν κατά μ.ο. 6,000, όπου 6,150 ευρώ ήταν η χαμηλότερη προσφορά και η υψηλότερη μόλις 7,150).

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ για τα εν λόγω δύο οικόπεδα που θα δημοπρατηθούν την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Νεστορίου και ώρα 12:00, έχει εκφραστεί πολύ έντονο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές εντός και εκτός νομού και η συμμετοχή αναμένεται να είναι αυξημένη. Φυσικά σε μία τέτοια περίπτωση θα ακολουθήσει και ανταγωνισμός ο οποίος και θα εκτοξεύσει τις τιμές των οικοπέδων.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουμε μετά τα αρκετά τηλέφωνα και e-mail που δεχθήκαμε το τελευταίο διάστημα από υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι ζητούσαν πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία. Παράλληλα, το αυξημένο αυτό ενδιαφέρον αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το sait της sentras αλλά και του grammos.com στα οποία έχουν αναρτηθεί χάρτες της περιοχής με τα συγκεκριμένα οικόπεδα και αναλυτικές πληροφορίες όλης της προκήρυξης έχει σημειωθεί πρωτοφανή επισκεψιμότητα, η οποία καθημερινά και αυξάνεται.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι τα συγκεκριμένα οικόπεδα είναι έκτασης 306,63 τ.μ. και 301,27 τ.μ. με τιμή εκκίνησης 6.132,60 και 6.025,40 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε εδώ την λήψη της απόφασης σε μορφή pdf

ΣΕΝΤΡΑ





Δείτε βίντεο με τη δημοπρασία της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.