Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Καστοριά: Φ. Πετσάλνικος “γονατιστό πολιτικό δεν θα με δούνε ποτέ”

“Ορισμένοι θέλουν ή επιδιώκουν να είναι οι πολιτικοί φοβισμένοι, απολογούμενοι για τα πάντα, να είναι απαξιωμένοι ” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος αναφερόμενος...
σε ορισμένα ΜΜΕ και διάφορους εξωθεσμικούς παράγοντες που καταφέρονται, όπως είπε, εναντίον του κοινοβουλίου, των πολιτικών και πολιτικού συστήματος.

Ένας πολιτικός, πρόσθεσε, ο οποίος είναι φοβισμένος, νιώθει συνεχώς να είναι απολογούμενος, ή απαξιωμένος, είναι ευάλωτος και υποκύπτει στις επιδιώξεις διαφόρων συμφερόντων. Τόνισε χαρακτηριστικά “δεν θα τους κάνω την χάρη, όπως δεν το έκανα και σε όλη μου τη διαδρομή, γονατιστό πολιτικό δεν θα με δούνε ποτέ”. Επανέλαβε ότι για την πολιτική του δράση, τις αποφάσεις του και τις πράξεις του λογοδοτεί απέναντι σε όλους τους πολίτες της χώρας, απέναντι στη συνείδηση του και ως Πρόεδρος της Βουλής και στους συναδέλφους του Βουλευτές, σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.