Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Θετική η πρόβα τζενεράλε της Καστοριάς ενόψει του πρωταθλήματος.

Αέρας και χαμόγελα αισιοδοξίας επικρατούν στο στρατόπεδο του Α.Γ.Σ. Καστοριάς μετά την τρίτη συνεχόμενη φιλική νίκη της ομάδας μας, αυτή τη φορά απέναντι στον συμπολίτη Α.Ο. Κάστωρ με 0-2. Αυτό που αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί είναι πως η εν λόγω αναμέτρηση...
μόνο με φιλική δεν έμοιαζε μιας και η δυναμικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων ξεχείλιζε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές στιγμές ποδοσφαιρικών συγκινήσεων.

Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα γρήγορος ενώ υπήρχε μεγάλη παραγωγή ευκαιριών εκατέρωθεν. Αυτό που γεμίζει, μάλιστα, ιδιαίτερη ικανοποίηση του ανθρώπους στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς είναι το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάτι το οποίο φάνηκε αφενός από την αισθητή υπεροχή των φιλοξενουμένων καθʼ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και από την πληθώρα των κερδισμένων μονομαχιών σε ατομικό επίπεδο.

Η συνεχής πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 43ʼ όταν ο Τσετιροκλής ελίχθηκε υπέροχα από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Κωνσταντίνο Λίτσκα(μεταγραφή από τον Α.Ο. Κάστωρ) που με πλασέ από δύσκολη και πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ομάδας του. Στην επανάληψη, η ομάδα μας θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να ανεβάσει το δείκτη του σκορ κάτι το οποίο έγινε τελικά στο 82' με τον κεραυνό του Θέμη Βελλίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή έπειτα από σέντρα του Τσαμτσάκη.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, ενώ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη με βοηθούς του κ.κ. Μπιντή και Καρασαββίδη. Κλείνοντας, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν γινόταν μνεία στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του Α.Ο. Κάστωρ, τους ανθρώπους του οποίου ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενεία και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ : Τέγος, Γκούρλιας, Αναγνώστου, Παπαθανασίου, Παναγιωτίδης, Σιωπόβου, Μήλιος, Αντωνιάδης, Μαλεγκάνος, Τσούκλης, Τζιώτζης.

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Μήνος ( 89ʼ Χονδροματίδης) , Τούλιος ( 46ʼ Κεραμίδας), Κεφαλίδης ( 86ʼ Ζυπίδης) , Αναγνωστόπουλος ( 71ʼ Μπορόζης) , Λίτσκας Διον., Λίτσκας Κων. ( Βελλίδης) , Στασινόπουλος ( 82ʼ Γκέκας) , Τσετιροκλής, Τσουλάκος ( 85ʼ Αμπαζής) , Πετρόπουλος ( 46ʼ Τσαμτσάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.