Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Καστοριά: Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο και φωτογραφίες)

Ήρεμα σε γενικές γραμμές κύλησε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καστοριά, σε σχέση με το τι συνέβη σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Εντύπωση προκάλεσε η άδεια καρέκλα του κυρίου Πετσάλνικου...
στην εξέδρα των επισήμων (ο οποίος απουσίαζε εκτός νομού για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, ενώ μάλιστα διαδόθηκε η φήμη ότι πραγματοποιήθηκαν μυστικά τα εγκαίνια του Πάρκου στο Γράμμο, παρουσία του κυρίου Παπούλια).

Από τους μαθητές, αρκετοί ήταν αυτοί που έστρεψαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά, τα σώματα ασφαλείας παρήλασαν κανονικά.

Δυναμική όμως ήταν η παρουσία των δασκάλων οι οποίοι πραγματοποίησαν σιωπηρή διαμαρτυρία με πλακάτ και μαύρα περιβραχιόνια, ακριβώς απέναντι από τους επισήμους.

Στο τέλος της παρέλασης ο κύριος Παναγιώτης Κρίκης τα έψαλε στην εκπρόσωπο της κυβέρνησης κυρία Άννα Δαλλαπόρτα (Γενική Γραμματέα Διαχείρησης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης) που εκείνη την ώρα έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Μπέτσκας








1 σχόλια:

telalis είπε...

Αλήθεια ο βαρώνος της καστοριάς, ο φίλιποσ γιατι έλειπε από τιν εκδήλωση. και να έλειπε μονο αυτός από τις σημερινες εκδηλώσεις. τα λαμόγια του πασοκ καθως και η γλάστρα (προεδρος δημοκρατία) πηραν σημερα ένα ισχυρό μινυμα. ερχονται και λαα. απουσιαζαν σημερα σχεδον ολα τα κορυφαία στελεχη όπως και ο βαρονος της καστοριας γιατι έτρεμε το φυλλοκάρδι τους. τι τους περιμενει να δειτε...

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.