Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο καστοριανός Νίκος Καραγιάννης τρίτος στο 2ο Sfendami Night Trail (βίντεο)‏

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Sfendami Night Trail - αγώναςνυκτερινού ορεινού τρεξίματος - ορεινής ποδηλασίας .127 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες όπως επίσης μικροί και μεγάλοισυμμετείχαν στο αγώνισμα...
του προσανατολισμού στις τσουβαλοδρομίες καιστην διελκυστίνδα καθώς και στους παιδικούς αγώνες τρεξίματος καιποδήλατου.

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών, θεατών στο πάρτι που ξεκίνησε με τουςτερματισμούς των αγώνων και κράτησε ως αργά . Νικητές στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας είναι ο Μολλά Χαρούν με 2ο τονΑδαμίδη Αναστάσιο και 3ο τον Καραγιάννη Νίκο.

Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος ο Σταμούλης Κωνσταντίνος πέρασε πρώτοςτη γραμμή του τερματισμού ενώ ακολούθησαν ο Φαχουρίδης Θεόδωρος στη 2ηθέση και ο Βυζαρέλης Απόστολος στην 3η θέση !

Οι 3 πρώτοι νικητές και η πρώτη νικήτρια των αγώνων κέρδισαν δωρεάνεγγραφή για το Sfendami Mountain Festival 2012.Οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνουμε τοραντεβού μας για το Sfendami Mountain Festival 2012 στις 21 και 22Απριλίου 2012 .

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος στο περσινό 1ο Sfendami Night Trail είχεέρθει πρώτος πάλι στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.