Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παράπονα και διαμαρτυρίες των επαγγελματιών της Βόρειας Παραλίας προς το Δήμο Καστοριάς

Έντονα είναι τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των επαγγελματιών της Βόρειας παραλίας με αφορμή την χθεσινοβραδινή συναυλία.Οι επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτύρονται για τα μέτρα που έλαβε ο Δήμος για την διεξαγωγή της εκδήλωσης τα οποία ήταν υπερβολικά.

Η συναυλία έλαβε χώρα μπροστά από τα Τείχη δίπλα στο Δημαρχείο και ο Δήμος έκλεισε όλη την Λεωφόρο Νίκης ,μέρος της Χριστοπούλου,μέρος της Ορεστείων μπροστά από την πλατεία Ειρήνης ενώ απαγορευόταν και η κάθοδος των οχημάτων μπροστά από το Δημαρχείο με αποτέλεσμα η πρόσβαση στα καταστήματα σε όλη την περιοχή να είναι δύσκολη και κυρίως η απομάκρυνση όσων ήταν στη Βόρεια παραλία και θέλανε να μετακινηθούν προς την πόλη ή την Χλόη να είναι σχεδόν αδύνατη.

Σύμφωνα πάντα με τους επαγγελματίες της περιοχής η διαμαρτυρία αφορά το τρόπο και την προχειρότητα με την οποία ο Δήμος αντιμετώπισε την όλη κατάσταση και όχι την πολύ καλή ομολογουμένως συναυλία που έδωσαν οι καλλιτέχνες.

Στα παραπάνω παράπονα προσθέτουμε και ένα ακόμα σχόλιο που δημοσιευτηκε στο θέμα:Φωτορεπορτάζ από την μουσικοθεατρική παράσταση SERMO του Αλέξη Γούδα

Γράφει Αναγνώστης

Πολλά συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες και πολλά συλλυπητήρια στην αντιδημαρχία πολιτισμού για την κυκλοφοριακή συμφόρηση... Την επόμενη φορά εκμεταλλευτείτε σωστότερα τα ιστορικά τείχη της πόλης και διοργανώστε περισσότερες εκδηλώσεις (ακόμα και στην ίδια περιοχή) με σκοπό την "πολιτιστική μας εξημέρωση" αλλά δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας όλων εκείνων που δεν επέλεξαν να συμπορευθούν με τις δικές σας ανησυχίες. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό σε κυκλοφοριακά θέματα και ρυθμίσεις και στη συνέχεια παράγετε έργο. Γιατί αλλιώς θα αρχίσουμε όλοι να φωνάζουμε για το πολιτιστικό σας «μάντρωμα» εντός ενός πολιτιστικού (πνευματικού) κέντρου που τόσο λείπει από την πόλη μας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.