Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν τα Γκράφιτι (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακά τα πρώτα δείγματα από τους νεαρούς καλλιτέχνες που ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν με την τεχνική γκράφιτι το κτίριο της...
Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς.

Παρόλα όσα ακούστηκαν από κάποιους που φαντάζονταν αισθητική του Μετρό της Νέας Υόρκης, από ότι βλέπετε από τις πρώτες φωτογραφίες, οι ζωγραφιές είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την αισθητική της Καστοριάς.

Το έργο θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Παραθέτουμε και φωτογραφίες από τοίχους που δεν ζωγραφίστηκαν ακόμα για να τους συγκρίνουμε αργότερα με το τελικό αποτέλεσμα.

Μπέτσκας











10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΕ (Αρχιτεκτονική Επιτροπή) και η Πολεοδομία θα κωφεύουν και θα κλείνουν τα μάτια τους για πολύ καιρό ακόμη ; Η αισθητική του kits με δήθεν μεταμοντέρνες τάσεις στο αποκορύφωμά της.!!!!!!Δήμαρχε συμφωνείς με τις αυθαιρεσίες που γίνονται και μας τις πασαίρνουν κιόλας σαν κουλτουριάρικη έκφρραση;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε φίλε με την ΕΠΑΕ (πού την θυμήθηκες!), και την Πολεοδομία!!!
Ξέχασες που η ΕΠΑΕ εκτός των πολλών άλλων, είχε εκδώσει επισήμως άδεια κατασκευής ιδιωτικού γκαράζ (γνωστού στην πόλη της Καστοριάς), στο βυζαντινό τείχος;!!!!!! Και γίναμε ρεζίλη σε όλη την Ελλάδα μετά τις αναδημοσιεύσεις τοπικής εφημερίδας.
Γι’ αυτήν την ΕΠΑΕ και την Πολεοδομία μιλάς;
Θα μας τρελάνεις; Πού ζεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι κάνει η ΕΠΑΕ πάντως τα σχέδια των παιδιών είναι πανέμορφα..

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΕ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η SUPERLEGUE ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τα παιδια να εκφραστουν επιτελους.σας βαρεθηκαμε νεοσυντηριτικοι και πουριτανοι παλεων αρχων .καντε χωρο επιτελους για τους νεους..μας κουρασατε.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να εκφραζόΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΥΚΝΟ, ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΤΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ, ΚΡΙΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, (Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΤΥΘΕΙ ΚΥΚΝΟΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ; ωχ, το πορτραίτο της νομίζει πως έβαλε)

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει ο κύκνος δηλαδή και δεν σου άρεσε ?
Στην εύκολη και ανέξοδη κριτική όλοι είμαστε πρώτοι...

Ανώνυμος είπε...

Ο κύκνος είναι στη φύση μια χαρά και τον θαυμάζω, αλλά έτσι όπως είναι στημένος στον συγκεκριμένο τοίχο και μάλιστα στην είσοδο, είναι κιτς, πως να το κάνουμε δηλαδή!!!!!!! Ξέρεις τι σημαίνει κιτς ή να στο εξηγήσω;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε τσακαλια βαψτε τα ολα...!! Χρωματιστε το Γκριζο ....!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.