Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κοινή διοίκηση των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας

Για «κοινή και ενιαία διοίκηση για όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, η έδρα της οποίας θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας» έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής κατά τη χθεσινή (5/8/2011) του επίσκεψη στο Μποδοσάκειο, όπου υπέγραψε και τη σύμβαση για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.



Στις δηλώσεις του ο κ. Δακής διευκρίνισε ότι το διοικητικό αυτό μοντέλο θα το εφαρμόσει η Περιφέρεια όταν θα αναλάβει την ευθύνη για τη λειτουργία των Νοσοκομείων. Επεσήμανε επίσης ότι υπάρχει πρόβλημα ως προς την επέκταση αφού η ΔΕΠΑΝΟΜ, που ήταν φορέας υλοποίησης καταργείται γι αυτό και θα πρέπει ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος να εκδώσει νέα απόφαση ώστε την ευθύνη της κατασκευής της νέας πτέρυγας να αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος σε ότι αφορά την σύμβαση για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας, προϋπολογισμού 1,9 εκατομμυρίου Ευρώ ο κ. Δακής ανέφερε ότι αυτή θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας του.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Μαίρη Κεσκιλίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.