Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Προετοιμασία για λίγους στην Καστοριά


Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) η προετοιμασία της Καστοριάς, όπου δοκιμάστηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς από το περσινό ρόστερ έχουν παραμείνει ελάχιστοι.
Οι «γουναράδες» ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με...λίγους παίκτες, ενώ οι δοκιμές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στο ΔΑΚ Καστοριάς. Παράλληλα, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας με την τιμή να ορίζεται στα 75 ευρώ. Αρχικά, η διάθεσή τους γίνεται στα γραφεία του συλλόγου.


onsports.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειστε ρε Καστοριανοι επιχειρηματιες να αναλαβετε την Καστορια???????????????ενας Χαλκιδης-ποντιος απο την βασιλειαδα,ενας Κυβεντιδης-ποντιος απο την φωτεινη,ενας Παναγιωτιδης ποντιος απο το μελανθιο,ενας Αναστασιου-βλαχος απο την κλεισουρα και ενας Σπυροπουλος-ποντιος απο την πορια........, ....που ειστε ρε γκουλιαφες ντοπιοι Καστοριανοι λεφταδες ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

σωστος μεγαλε....που ειναι οι σωτηρες οι καστοριανοι???ξυπνατε ρε..σβηνει μια ομαδα ιστορικη ομαδα και εσεις ξεκινατε προετοιμασια με παιδακια και αμπαλους?

Ανώνυμος είπε...

στον νομο Καστοριας δεν υπαρχει μονο η ομαδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(που την καταντησαν σαν τα μουτρα τους),υπαρχει ο ΚΑΣΤΩΡΑΣ,υπαρχει και η ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ,για αυτες τις ομαδες θα μαθουμε τιποτα ή η ΚΑΣΤΟΡΙΑ εχει την αποκλειστηκοτητα για εσας?

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.