Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ακυρώνονται οι δύο από τις τέσσερις θέσεις της "Καλλιστώς";

Ακυρώνονται, κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο από τις τέσσερις θέσεις εργασίας του προγράμματος Life...
που είχαν προκηρυχθεί με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, από την περιβαλλοντική οργάνωση "Καλλιστώ", η οποία μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την ΑΝ.ΚΑΣ, ανέλαβε την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, με αντικείμενο την... "συμφιλίωση" αρκούδας με τον άνθρωπο!

Οι θέσεις που ακυρώνονται είναι α) Συνεργάτης σε δράσεις δημοσιότητας και β) Συνεργάτης σε γραμματειακή υποστήριξη.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την μεγάλη δημοσιότητα, που έδωσε η "Καστοριανή Εστία", στο θέμα της διαφάνειας των προσλήψεων, η οποία ανάγκασε τους υπεύθυνους του προγράμματος, από την μια να χρησιμοποιήσουν αντικειμενικά κριτήρια, για τις δύο πρώτες θέσεις και από την άλλη, να βρεθούν αντιμέτωποι, με τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει πρόεκλογικά, έναντι κάποιων "ημετέρων"!

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, θα αποτελέσουν ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα, κατά του κύρους και της αξιοπιστίας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και προσωπικά κατά του αντιπεριφερειάρχη Δ. Σαββόπουλου, ο οποίος, όλο αυτό τον καιρό, διατυμπάνιζε τόσο την εξασφάλιση των θέσεων όσο και την διαφάνεια στις διαδικασίες πρόσληψης!

Πηγή Καστοριανή Εστία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.