Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ένα "ελληνικό" δώρο για τον Τομ Χανκς

Μια κάρτα που τον γέμισε χαρά έλαβε για τα γενέθλιά του ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς. Ευχές με άρωμα Ελλάδας από την εγγονή του. Δείτε τι του έγραψε...

""Papou" είναι ο παππούς στα Ελληνικά. Τέλειο δώρο γενεθλίων, σωστά;" Αυτό έγραψε ο Τομ Χανκς στο Twitter, αναφερόμενος στο δώρο που του έκανε η εγγονή του για τα γενέθλιά του.

Επρόκειτο για μια κάρτα με δυο πατούσες που έγραφε "Happy Birthday" Papou!

Γνωρίζοντας τον έρωτά του για τη χώρα μας, ο γιος του, η γυναίκα του και η κόρη τους Ολίβια, του έκαναν ένα δώρο που πραγματικά ευχαρίστησε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Ο Τομ Χανκς, είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας και έχει σπίτι την Αντίπαρο.

Ο διάσημος ηθοποιός όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκφράζει την αγάπη του για τη χώρα μας ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι αισθάνεται πιο Έλληνας από τους Έλληνες.

Όπως ήταν φυσικό η κάρτα που έγραφε "Papou" τον γέμισε χαρά, την οποία και μοιράστηκε με τους φίλους το σε όλο τον κόσμο μέσω του Twitter.

Πηγή news247




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.