Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το μεσημέρι η νέα κυβέρνηση

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σχήμα θα έχει δομικά χαρακτηριστικά, θα είναι ολιγομελές, με πιθανότατα λιγότερους υφυπουργούς και πιθανόν σε αυτό θα περιλαμβάνονται εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, είτε τεχνοκράτες είτε πολιτικοί.


Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο οικονομικό επιτελείο και στο αν θα παραμείνει στη θέση του ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Σε κάθε περίπτωση, ο Πρωθυπουργός επιθυμεί να συγκροτήσει μία ευέλικτη, ολιγομελή και αποτελεσματική κυβέρνηση για να προωθήσει με γρήγορους ρυθμούς τις μεγάλες αλλαγές τους επόμενους μήνες.

Την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώ από αύριο το απόγευμα θα αρχίσει η τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με ονομαστική φανερή ψηφοφορία.

Πηγή: ert.gr
Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.