Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εκθεση Γούνας στην Αθήνα


O ΣΕΓ κέρδισε το στοίχημα σηματοδοτώντας νέους δρόμους ανάπτυξης για την κλαδική βιομηχανία σε διεθνές επίπεδο και δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για τη σύναψη επιτυχημένων επιχειρηματικών συμφωνιών.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έπεσε η αυλαία στη διοργάνωση της πρώτης FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair, που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, 26-28 Μαρτίου στο Expo Athens στην Αθήνα.

750 περίπου εμπορικοί επισκέπτες κυρίως από τη Ρωσία, τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Τουρκία και τις Η.Π.Α., έδωσαν δυναμικά το «παρών» στην έκθεση κατά τις 3 ημέρες λειτουργίας της. Το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, τα προσεγμένα περίπτερα, η ποιότητα των προϊόντων και τα fashion shows που βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη, ικανοποίησαν απόλυτα τους αγοραστές, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν και στην επόμενη διοργάνωση.

Οι εκθέτες από την πλευρά τους, επιβράβευσαν με τις δηλώσεις τους την επιλογή του ΣΕΓ να προσελκύσει στοχευμένο αγοραστικό κοινό, κάνοντας λόγο για διεύρυνση του πελατολογίου τους και για την επίτευξη σημαντικών πωλήσεων.

Ενδεικτική της επιτυχίας της διοργάνωσης, είναι και η εκτίμηση του ΣΕΓ ότι για την επόμενη πραγματοποίησή της, θα απαιτηθούν περισσότερα από 12,000m2 , αφού πολλοί είναι οι εκθέτες που εξέφρασαν τη βούλησή τους να συμμετάσχουν με μεγαλύτερα εκθεσιακά περίπτερα, ενώ έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και από πλευράς νέων συμμετοχών.

Η ημερομηνία της επόμενης διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινωθεί τον Απρίλιο, ενώ εκτιμάται ότι η διάρκειά της θα αυξηθεί κατά μία ημέρα, φτάνοντας τις τέσσερις ημέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.