Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Χ. Νικολόπουλος: "Δεν συγχώρεσα ποτέ τον Καζαντζίδη"


Φαίνεται πως ο Χρήστος Νικολόπουλος δεν έχει ξεχάσει την κόντρα που είχε με τον Στέλιο Καζαντζίδη παρόλο που ο αείμνηστος τραγουδιστής βρίσκεται στη "γειτονιά των αγγέλων".

"Δεν τον συγχώρεσα ποτέ γιατί δεν μου φέρθηκε καλά'', είπε σε συνέντευξή του στο Εγώ Weekly.
''Πήγα στα...Δικαστήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα, ο Καζαντζίδης έβριζε χυδαία εμένα και την οικογένειά μου. Στην ουσία του έκανα ασφαλιστικά μέτρα για να μην με βρίζει. Μέσα στο δικαστήριο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και με έβρισε χειρότερα από όλες τις φορές. Δεν πήγαμε για τα τραγούδια στα δικαστήρια. Μετά τα διεκδίκησα. Και τα κέρδισα'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε οι δύο άνδρες είχαν ανταλλάξει πολύ βαριές κουβέντες.

Παράλληλα, ο γνωστός μουσικός αναφέρθηκε και στα talent shows αποκαλύπτοντας πως δέχτηκε δύο φορές πρόταση να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Fame Story.

''Για μένα, είναι μια δυστυχία τα τάλεντ σοου. Είναι όμως στην νοοτροπία του Έλληνα, στο πλαίσιο της εύκολης δόξας και του ευκαιριακού κέρδους. Σίγουρα, ευνοούν κάποια παιδιά, αλλά όσοι δεν διακρίνονται τρέχουν στους ψυχιάτρους!

Τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες, με τα φώτα, με τα κοριτσάκια που ουρλιάζουν και με τα πανό και μετά δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που είναι στο πάνελ και το κανάλι που κονομάει από τις διαφημίσεις'', κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.
cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.