Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ιδιοκτήτης καφέ στην Αστυνομία κατά πελάτη για εκφοβισμό καπνιζόντων!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ιδιοκτήτης γνωστού καφέ-μπαρ της Κοζάνης πήγε στην Αστυνομία με καταγγελία και πρόθεση μήνυσης κατά πελάτη, ο οποίος φέρεται να απειλούσε άλλους πελάτες του ίδιου καταστήματος πως, εάν κάπνιζαν, τότε θα τηλεφωνούσε στη Δημοτική Αστυνομία!

Το περιστατικό συνέβη όταν μια παρέα πολιτών μπήκε στο εν λόγω καφέ-μπαρ με διάθεση, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, να δουν ποιός και εάν καπνίζει και άρχισαν τα σχόλια κατά άλλων πελατών.

Τότε, ο ιδιοκτήτης τους είπε πως «δεν θα ήθελα να ξανάρθετε και επιθυμώ να αποχωρήσετε», προχωρώντας και στην κίνηση να μεταβεί στην Αστυνομία, με τον ίδιο να σημειώνει πως σε ανάλογη περίπτωση απειλών κατά πελατών θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο.Ένα ακόμη περιστατικό, που δείχνει ότι υπάρχει…θέμα στην πόλη και στην περιοχή, με κανπιστές και αντικανπιστές να ζητούν το…δίκιο τους!!

Ο Παν-όπτης

Πηγή:kozanimedia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.