Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δύο εικόνες, δύο κόσμοι , χίλιες λέξεις




5 σχόλια:

apos είπε...

Δεν είμαστε καθόλου καλά !!! Αφήνουν τα παιδιά του κοσμάκη (τσολιάδες) , να δεινοπαθούν και να δακρύζουν μέσα στα καπνογόνα που η αστυνομία (όργανο της εξουσίας) ρίχνει στους προβοκάτορες (τσιράκια της εξουσίας) , για να δημιουργούν το κατάλληλο φόντο στο φολκλορικό σκηνικό της σύγχρονης Αθήνας του φόβου και της αλητείας? Ντροπή !!! Αυτά τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτε για να τα κάνουν παγκόσμιο θέαμα για την προσέλκυση τουριστών . Με δακρυσμένους από καπνογόνα τσολιάδες δυστυχώς αποτρέπουμε τους τουρίστες και δεν τους προσελκύουμε . ΕΛΕΟΣ !!! Όταν είναι τουλάχιστον να ρίχνετε τα καπνογόνα σας για να διώξετε.... τα αναρχικά νούμερα , τουλάχιστον αφήνετε τους τσολιάδες να φεύγουν από το πόστο τους και να επανέρχονται όταν τα πράγματα ηρεμούν . Παιδιά του λαού είναι που υπηρετούν την θητεία τους . Δεν φταίνε σε τίποτε .

H2O είπε...

οι τσολιάδες φίλε μου είναι παιδιά του λαού, σωστά.. οι διαδηλωτές που τρώνε τόσο χημικό φταίνε;παιδιά του λαού είναι και οι διαδηλωτές, οι οποίοι, να το δεις, ακόμα και οι πιο ειρηνικοί θα εξελιχθούν σε βίαιους γιατί απλά θα πρέπει να απαντήσουν και να αμυνθούν απέναντι στις απόπειρες ανθρωποκτονίας (γιατί τέτοιες είναι)των ασπόνδυλων οργανισμών υπό τη γενική ονομασία ΕΛ.ΑΣ..οι αναρχικοί, αριστεριστές κτλ..αξίζουν τόσο ξύλο;;;τα μαγαζιά και τ αυτοκίνητα του κοσμάκη τα σπάνε προβοκάτορες, ασφαλίτες και κάποιοι λίγοι που δεν ανήκουν ΑΛΛΑ νομίζουν ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο..επιτέλους!μην τρώτε ότι σας σερβίρουν..φιλικά

apos είπε...

Αν είχες καλά διαβάσει το σχόλιό μου θα έβλεπες τον χαρακτηρισμό προβοκάτορες (τσιράκια της εξουσίας) . Τα ίδια λέμε , δεν διαφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

http://provatos.blogspot.com/2007/07/blog-post_11.html

Συγγνώμη που θα σας στεναχωρίσω αλλά η φωτογραφία αυτή είναι του 2007....

apos είπε...

Ε και ? Με τα χθεσινά επεισόδια νομίζεις ο χθεσινός τσολιάς δεν δάκρυσε από τα καπνογόνα ? Ήταν και ληγμένα σύμφωνα με πληροφορίες

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.