Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση "Οι Κυρατζήδες της Ηπείρου" - "Μύησις 2011"


Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου και ώρες 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ. στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς "ΜΥΗΣΙΣ" διοργανώνει την εκδήλωση "Οι Κυρατζήδες της Ηπείρου". Πρόκειται για ένα... μουσικοχορευτικό δρώμενο από την Ήπειρο και το Βόιο με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Μυήσεως και του Συλλόγου Ολυμπιακή Φλόγα Νεάπολης Κοζάνης. Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα απ' τα Γιάννενα και πάνω από 120 χορευτές.







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά δεν βαρεθήκατε με τα κλαρίνα σας τόσα χρόνια??? Στο 2011 είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Ουτε την αγανάκτηση σου δεν σ αφήνουν να βγάλεις σ αυτήν την πόλη.Σας ευχομαι ολοψυχα ο καιρος σας χαλάσει όλη την εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι όλοι στο παρκο Ολυμπιακής φλόγας για τον λιθοβολισμό της Ρουσούλενας και της Πηνελοπη Καρανάς την Πέμπτη 16 Ιουνίου στης 9:00 με 11:00 τον πρώτο λίθο θα ρίξει ο Μενούσης

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.