Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Νέα ήττα για την Καστοριά..


Άλλη μια ήττα γνώρισε η Καστοριά σήμερα στο Φούφα απο τον τοπικό Μακεδονικό.Η Καστοριά για άλλη μια αγωνιστική δεν έπεισε με την εμφάνιση της και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα..

Μετά την ισοπαλία του Βατανιακού στη Νάουσα η διαφορά απο την κορυφή αυξήθηκε στους 8 βαθμούς και η ομάδα της Καστοριάς υποχώρησε στην 6 θέση του βαθμολογικού πίνακα..
Όσον αφορά το παιχνίδι η Καστοριά προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Τσούκλη άλλα η ομάδα του Μακεδονικού ανέτρεψε την κατάσταση με δυο γκολ του Χάιτα στο 40'και στο 63'.
Το παιχνίδι ήταν κακό χωρίς πολλές φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε..
Απο "τρένο" που θύμιζε η ομάδα της Καστοριάς στη μέση του πρώτου γύρου με συνεχόμενες νίκες μετατράπηκε σε "πλοίο" που βουλιάζει..
Δυστυχώς τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ για την ομάδα της Κααστοριάς που δεν δείχνει ικανή να χτυπήσει το Βατανιακό που δεν χάνει πουθενά..Πέρα απο το Βατανιακό υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως τα Γρεβενά που είναι σε αγωνιστική άνοδο και ενώ ήταν 7και 8 βαθμούς πίσω απο την Καστοριά τώρα την προσπέρασαν.
Ακόμα και να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς που της αφαιρέθηκαν απο την αρχή της σεζόν , με το πρόσωπο που παρουσιάζει αυτή την περίοδο,δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.