Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΣ(84χρονών) ΑΥΤΗ ....ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ(76χρονών)

Ένας 84χρονος από την Πάτρα διώχνει τη 76χρονη γυναίκα του από το σπίτι προκειμένου να πάει η ερωμένη του, η οποία είναι ...50 χρονών και κατάγεται από την Βουλγαρία. Ο παράνομος αυτός έρωτας ξεκίνησε πέρσυ το καλοκαίρι, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας γνώρισε την 50χρονη. Το όλο θέμα είναι όμως πως ο 84χρονος απαιτεί από την γυναίκα του να φύγει από το σπίτι και επειδή αυτή αρνείται της επιτέθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος νευρίασε τόσο πολύ που άρπαξε τη 76χρονη και τη χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα!
Όπως ήταν αναμενόμενο, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και τώρα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ τα παιδιά του ζευγαριού έχουν πάρει την πλευρά της μητέρας, πράγμα που δεν πτοεί καθόλου τον ηλικιωμένο. Επίσης, υποστηρίζουν πως η 50χρονη του ζητά διακαώς να ζήσουν μαζί με σκοπό να του πάρει το σπίτι.
Πηγή: 24ωρο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.