Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Βραδιά Κινηματογράφου

Ο σύλλογος “σχήμα Λόγου” σας προσκαλεί την Τετάρτη 24.04.2013 και ώρα 21:15 στο “Βιτρό” (Μαχαιράδικα - Άργος Ορεστικό) σε μία βραδιά κινηματογράφου. Θα προβληθεί η ταινία του Σταύρου Τσιώλη “ας περιμένουν οι γυναίκες”...
1998, 87’,
με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Αργύρη Μπακιρτζή, Σάκη Μπουλά, Μαρία Μαυρίκου, Χρυσούλα Κυριακού, Αγγελική Ηλιάδη. Τέλη Ιουλίου, καιρός για διακοπές. Ο Πάνος και ο Μιχάλης, μπατζανάκηδες μικροβιοτέχνες από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινούν ένα ταξίδι για τη Θάσο, όπου βρίσκονται ήδη οι οικογένειές τους. Μια τυχαία συνάντηση με μία κοπέλα στη λίμνη Βόλβη θα προκαλέσει την ψυχολογική κατάρρευση του Πάνου, ο οποίος την ερωτεύεται και επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Ο Μιχάλης καλεί τον Αντώνη, τον τρίτο μπατζανάκη και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, για «ενισχύσεις». Όμως η παρουσία του Αντώνη δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι γυναίκες τους ακόμα τους περιμένουν στη Θάσο.
«Οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσαν»...

είσοδος ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.