Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Καστοριά: Δικαιούχοι και απορριφθέντες βιολογικής

Ανακοινώθηκαν από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής οι πίνακες δικαιούχων και απορριπτόμενων της δράσης «Βιολογική Γεωργία»...
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής γνωστοποιείται ότι δημοσιοποιήθηκαν στην υπηρεσία καθώς και στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας οι καταστάσεις με τους 1) καταρχήν δικαιούχους, 2) επιλαχόντες, και 3) απορριπτόμενους του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας (νέες εντάξεις)

Οι ενδιαφερόμενοι εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης δημοσιοποίησης στους Δήμους, μπορούν να υποβάλλουν ένσταση (δηλ έως 16.01.2013) κατά των καταστάσεων των καταρχήν δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων. Η ένσταση υποβάλλεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καστοριάς (γρ. 2) ως τις 16.01.2013. (Έντυπα ενστάσεων υπάρχουν στο γρ.2 στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καστοριάς).

Επισημαίνουμε ότι η οριστική κρίση για τους 1) καταρχήν δικαιούχους, 2) επιλαχόντες,

3) απορριπτόμενους γίνεται μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων που ενδεχομένως θα υποβληθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Έφη Τσούτση τηλ. 24673 50318

agronews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.