Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτη επιχορήγηση με 7 εκατ. ευρώ των Δήμων για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών που υπογράφηκε σήμερα το ΥΠΟΙΚ, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών, προχωρά σε έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων. Το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεννόηση με…
το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες θέρμανσης σχολικών μονάδων υπό την ευθύνη ορισμένων Δήμων της χώρας (π.χ. ορεινές περιοχές ή περιοχές όπου παρουσιάζονται έντονα καιρικά φαινόμενα), προχωρά στην έκτακτη επιχορήγησή τους με ποσό ύψους 7 εκατ. ευρώ με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών που υπογράφηκε σήμερα, 15/01/2013.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη της δαπάνης θέρμανσης των εν λόγω σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την κατανομή του από το Υπουργείο Εσωτερικών στους δικαιούχους Δήμους.

news247


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.