Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μία νεκρή σε καραμπόλα με 20 οχήματα στην Εγνατία Οδό

Μία νεκρή και 24 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από μεγάλη διπλή καραμπόλα τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό...
Βέροιας - Θεσσαλονίκης, όταν οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια αυτό να ανατραπεί.

Στην πρώτη καραμπόλα ενεπλάκησαν 19 οχήματα και προκλήθηκε όταν οδηγός φορτηγού λόγω περιορισμένης ορατότητας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Περίπου 500 μέτρα πιο κάτω σημειώθηκε η δεύτερη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 8 αυτοκίνητα.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και μία έγκυος γυναίκα, η οποία μετά το τροχαίο μπήκε σε διαδικασία τοκετού και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες κυοφορεί δίδυμα. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας και της Βέροιας.

Ειδικότερα, εννέα άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας, ανάμεσά τους τρία παιδιά, δύο τραυματίες στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης και 7 ακόμη τραυματίες στο Ιπποκράτειο.

Στο σημείο επικρατεί πυκνή ομίχλη, η οποία μειώνει την ορατότητα των οδηγών και εκτιμάται ότι ήταν η αιτία που οδήγησε στη μεγάλη καραμπόλα.

Ασθενοφόρα έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άρχισαν να απεγκλωβίζουν τους οδηγούς που βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστό. Άνδρες της τροχαίας κάνουν εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο Αλεξάνδρειας προς την παλιά εθνική οδό. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οχήματα τη πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα από την ευρύτερη περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν στις 08.45 στη θέση «Κλειδί» στο ρεύμα της Εγνατίας προς Θεσσαλονίκη




protothema



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.