Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε η ομάδα της Καστοριάς

Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε η ομάδα της Καστοριάς, η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τρεις σπουδαίους ποδοσφαιρισ-τές, οι οποίοι έρχονται να βοηθήσουν τους «γουναράδες» σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας τους...

Πρόκεται για τους Στάθη Αλεξανδρίδη, Πέτρο Ποντίκη και Στέργιο Μπαϊρακτάρη. Για τον πρώτο ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Εξαιρετικός επιθετικός, που έχει έφεση στο σκοράρισμα, έρχεται για να προσφέρει γκολ και θέαμα. Ο 25χρονος «μπόμπερ», επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στα «καναρίνια», καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στην Αστραπή Μεσοποταμίας στην Δʼ Εθνική του 3ο ομίλου. Να θυμίσουμε ότι την πρώτη χρονιά με τα χρώματα της Καστοριάς πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν έχοντας 23 συμμετοχές, ενώ «τίναξε» τα δίχτυα και 5 φορές.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Ποντίκης είναι καθαρό «6», αλλά παίζει και ως στόπερ, αλλά και στα άκρα, κάνοντας τον προπονητή, Πασχάλη Δημητρίου να «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 25χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής, που έχει ύψος 1.82 είναι 72 κιλά, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Νταηλάκη, εν συνεχεία έφυγε για σπουδές στην Κρήτη και αγωνίστηκε σε 6 ομάδες. Συγκεκριμένα στον Ατσελένιο, στους ερασιτέχνες του Εργοτέλη, ΕΓΟΥ, Μινωϊκή, Πατούχα και Κοροϊβο. Ειδικά στην ομάδα του Πατούχα έμεινε 3 χρόνια και έκανε τις καλύτερες του εμφανίσεις.

Τέλος όσον αφορά τον Στέργιο Μπαϊρακτάρη, πρόκειται για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του επιστρέφει ύστερα από ενός έτους διάλλειμα στην Καστοριά για όρεξη για δουλειά. Ο Μπαϊρακ-τάρης, έχει ύψος 1.77 και πέρυσι που πήρε εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια του στην Μεσοποταμία μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι που έκανε με επιτυχία.

Εν κατακλείδι, αξίζει να αναφερθεί ότι οι ο μεταγραφικός «οργασμός» του συλλόγου θα συνεχιστεί, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι΄άλλοι ποδοσφαιριστές. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και μένουν μονάχα οι υπογράφες. Αυτό βέβαια να σημαίνει ότι η διοίκηση από τη μεριά της κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα να την ενισχύσει για να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νέα περίοδο στο Αʼ τοπικό της ΕΠΣ Καστοριάς, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που έδωσε όταν ανέλαβε την ομάδα.

Δείπνο γνωριμίας διοίκησης και ποδοσφαιριστών
Χθες στο γήπεδο της Ποριάς, σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη τους γνωριμία. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και άπαντες συμφώνησαν ότι φέτος πρέπει να σκύψουν όλοι το κεφάλι και να δουλέψουν για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που τις αρμόζει. Ειδικά οι παλιές «καραβάνες», είπαν μεταξύ άλλων ότι: «Πρέπει όλοι να δουλέψουν και να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ο, τι λέγεται. Η δικιά μας η δουλειά είναι να επαναφέρουμε το μεγαλείο της Καστοριάς στα υψηλά στρώματα. Θα αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και ο, τι δεν φοβάται κανέναν». Στη συνέχεια η διοίκηση μετά την πρώτη γνωριμία παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε καλή χρονιά και επάνοδο του συλλόγου άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

***Η επίσημη ιστοσελίδα της Καστοριάς το kastoria-fc.com θα είναι ανενεργή μέχρι της 18 Αυγούστου λόγω διακοπών***

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.