Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

"Σεφτέ" στις μεταγραφές έκανε η Καστοριά

Σεφτέ" στις μεταγραφές έκανε η Καστοριά. Συγκεκριμένα συμφώνησε με τον...
Γιώργο Χρήστου, που πέρυσι αγωνίστηκε με την Αστραπή Μεσοποταμίας, κάνοντας είκοσι τρεις (23) συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στις 14/09/1977 και αγωνίζεται με επιτυχία σε όλη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου, έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Λαυρεωτική, την χρονιά που η ομάδα του κέρδισε την άνοδο και στην Πεντάβρυσο την περίοδο 2008-2009, όπου έχασε την άνοδο από τον Κάστορα.

Μετά τη συμφωνία του με τους ιθύνοντες της Καστοριάς, ο Γιώργος Χρήστου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ανέφερε τα εξής: "Πιστεύω πως είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ με τα χρώματα της Καστοριάς, κάτι που αποτελεί για κάθε ποδοσφαιριστή όνειρο ζωής. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο καθήκον μας με στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει και να αναγεννηθεί. Δεν επιτρέπεται μία ομάδα με ιστορία και ένδοξο παρελθόν, όπως η Καστοριά να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία και πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε, ο καθένας από την μεριά του, για να το αλλάξουμε αυτό. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν για να έλθω στην Καστοριά".

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λάζαρος Λαζάρου θα είναι το νέο πρόσωπο του Δ.Σ. της Καστοριάς. Ο παλιός τερματοφύλακας των "καναρινιών" και επιχειρηματίας θα πάρει τη θέση του Θόδωρου Ποντίκη, που παραιτείται από τη διοίκηση, διότι ο γιος του Πέτρος Ποντίκης θα φορέσει την "ερυθροκίτρινη" φανέλα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.