Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σύλληψη αστυνομικών για ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Δύο αρχιφύλακες που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα στην πλατεία Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν, καθώς φαίνεται ότι λήστεψαν τρεις γυναίκες από τη Γεωργία που πωλούσαν λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους...
Οι δύο επίορκοι αστυνομικοί φέρονται, εκτός του τομέα δράσης τους, να πραγματοποίησαν δήθεν αστυνομικούς ελέγχους και να αφαίρεσαν από τις τρεις γυναίκες τις τσάντες με τις εισπράξεις, τα κινητά τους τηλέφωνα και τα λαθραία τσιγάρα. Τα θύματα κατήγγειλαν την ληστεία στο αστυνομικό τμήμα και από έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων βρέθηκαν οι δύο ένστολοι ληστές. Ο ένας ομολόγησε την πράξη του και επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα, ενώ ο συνάδελφός του αρνείται τις κατηγορίες. Ο ένας εκ των δύο το 2003 είχε κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος και είχε παραπεμφθεί στα πειθαρχικά συμβούλια της αστυνομίας. 

 Πηγή: ert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.