Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Νεστόριο: Στα χνάρια της ιστορίας του ΚΚΕ - Δε θα έρθει η Αλέκα Παπαρήγα


Στο Νεστόριο Καστοριάς πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου 2012 το 21ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Η βάση των νέων της ΚΝΕ θα είναι στο χώρο της δημοτικής κατασκήνωσης του Νεστόριου, στις όχθες του Αλιάκμονα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σήμερα το πρωί τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των Οργανώσεων της ΚΝΕ και το απόγευμα επίσκεψη στο Βατοχώρι Φλώρινας, όπου θα γίνει συγκέντρωση και αποκαλυπτήρια της προτομής του υποστράτηγου του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, Νίκου Θεοχαρόπουλου, γνωστού ως Σκοτίδα, όπου θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕκαι Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Κώστας Σταμπολίδης. Αύριο Κυριακή οι κατασκηνωτές θα αναχωρήσουν από το Νεστόριο και θα μεταβούν στη Λυκόραχη της Κόνιτσας, όπου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του 21ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ με την ομιλία του γραμματέαςτης ΚΝΕ, Θοδωρή Χιώνη.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Η κ. Αλέκα Παπαρήγα τελικά δε θα έρθει, λόγω της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.