Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Το γνωστό μαύρο σκυλί ξαναχτύπησε στη Νότια Παραλία - Γυναίκα στο νοσοκομείο

Το κακό με τα αδέσποτα συνεχίζεται, τα κρούσματα πληθαίνουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χρήστου Νατσούλη στο ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΝΝΕΣ, το περασμένο Σάββατο στις 10 το βράδυ το γνωστό μαύρο σκυλί ξαναχτύπησε στη Νότια Παραλία, με θύμα αυτή την φορά συμπολίτισσά μας η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα έξω από καφετέρια της παραλία αγέλη σκύλων... επιτέθηκε σε παρέα κοριτσιών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Αλλά και ο κ. Νατσούλης, όπως ανέφερε, έγινε μάρτυρας το βράδυ της Κυριακής παρόμοιου επεισοδίου, όμως σε αυτή την περίπτωση ήταν σε παρέα ανδρών που τα κυνήγησαν.

Αναφορικά με την πρώτη περίπτωση, η παθούσα σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση.

Μπέτσκας

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ναι τα σκυλια μας πειραξαν τωρα, να χαμε να λεγαμε.βρωμοσκυλα ειναι οι ανθρωποι.κυκλοφορω καθημερινα σε ολη την καστορια κ ποτε δε μου επιτεθηκε κανενα σκυλι οι δικες σας συμπεριφορες ειναι επιθετικες προς αυτα .η εξαιρεση ενος ζωου-που δεν ξερω κ αυτο γιατι το εκανε (μηπως λεω εγω το ενοχλησαν;) δεν ειναι ο κανονας. αλλα τετοια παιδεια εχουμε ετσι μιλαμε κ φερομαστε.ασχολειθειτε με ποιο ουσιαστικα θεματα κ μην ξεσπατε τα προβληματα σας στα ζωα. ελεος πια.μην ξεχνατε οτι εμεις ειμαστε τα θηρια!!!!!!!!!!!

kotsos_gr είπε...

Όλοι εσείς οι φιλόζωοι, που κλαίγεστε στα παραπάνω σχόλια, αν πέρνατε από ένα αδέσποτο σπίτι σας θα είχε εκλείψει το πρόβλημα...

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.