Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Τεράστια η ταλαιπωρία για τους 411 επιτυχόντες του διαγωνισμού κοινωφελούς εργασίας

Και ενώ επιτυχόντες και απορριφθέντες του διαγωνισμού κοινωφελούς εργασίας, περιμένουν τους καινούργιους πίνακες επιτυχόντων, προκειμένου να ξέρουν πως θα ενεργήσουν, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους από τους επιτυχόντες...
προσπάθησαν να ολοκληρώσουν την διαδικασία αποδοχής πρόσληψης.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα, οι επιτυχόντες του προγράμματος θα πρέπει να ανοίξουν ένα λογαριασμό μισθοδοσίας σε συγκεκριμένη μεγάλη ιδιωτική τράπεζα, η οποία πιάστηκε μάλλον απροετοίμαστη να εξυπηρετήσει τους 411 επιτυχόντες του διαγωνισμού.

Αποτέλεσμα μεγάλες ουρές, οι πολίτες να εξυπηρετούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, και όλοι να αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει να υποστούν αυτή την ταλαιπωρία . Είναι χαρακτηριστικό ότι για την εξυπηρέτηση 400 και πλέον ανθρώπων η τράπεζα έχει διαθέσει 2 υπαλλήλους και μετά της 12 έναν μόνο υπάλληλο, καθώς με αυτό το ελάχιστο προσωπικό θα πρέπει να εξυπηρετηθεί και ο κόσμος αλλά και να γίνουν οι προγραμματισμένες εργασίες της τράπεζας, πχ επεξεργασία αιτήσεων δανείων, κτλ.

Κρίμα και στους πολίτες που ταλαιπωρούνται κρίμα στους υπαλλήλους που καλούνται να βγάλουν πρωτοφανή φόρτο εργασίας, κρίμα και για την ίδια την τράπεζα καθώς η δυσφήμηση του ονόματος της είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.