Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκό βραβείο στον Αθανάσιο Σιώζο από την Toyota

Η Toyota Motor Europe επιβράβευσε τον Εξουσιοδοτημένο Εμπορο «Toyota Αθαν. Σιώζος ΕΠΕ» με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών

Συνολικά τιμήθηκαν 42 Εξουσιοδοτημένοι Εμποροι Τoyota από 32 αγορές

H «TΟΥΟΤΑ ΑΘΑΝ. ΣΙΩΖΟΣ ΕΠΕ» τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο 'Ichiban’ Ικανοποίησης Πελατών της Toyota σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο... κτίριο του Κοινοβουλίου Βουδαπέστης.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΑΘΑΝ. ΣΙΩΖΟΣ ΕΠΕ, που εδρεύει στην Καστοριά αναγνωρίστηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που παρέχει στους πελάτες της με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τους, τόσο στον τομέα Πωλήσεων όσο και του After Sales. Το βραβείο παραδόθηκε στον κ. Αθ. Σιώζο από τον κ. Didier Leroy, Πρόεδρο & CEO της Toyota Motor Europe.

Συνολικά 42 βραβεία απονεμήθηκαν από την Τoyota Motor Europe σε Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους από 32 αγορές, σε αναγνώριση των εξαιρετικών τους επιδόσεων στην ικανοποίηση πελατών στους τομείς Πωλήσεων & After Sales.

Περίπου 2.600 Ευρωπαίοι Έμποροι αξιολογήθηκαν για τα αποτελέσματά τους με συνεχή παρακολούθηση των επιδόσεων τους, όπως επιβάλλουν οι προδιαγραφές της εταιρίας. Σύμφωνα με τα πολύ απαιτητικά κριτήρια αξιολόγησης, οι νικητές προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών.

Μιλώντας στην τελετή των βραβείων, ο Didier Leroy, Πρόεδρος & CEO της TME δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μέσω των προϊόντων μας σε κάθε επαφή μας μαζί τους. Η αγορά ενός Toyota αποτελεί επιλογή των πελατών και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μετανιώσουν γι’ αυτή την απόφαση!»

Η λέξη ‘Ichiban’ είναι Ιαπωνική δανεισμένη από το ‘Okyajusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Πρώτα ο Πελάτης’ (‘Ichiban’ = ‘πρώτος’ ή ‘νούμερο ένα’). Από το 2007 που ξεκίνησαν τα ετήσια Βραβεία Ichiban της TME, οι επιδόσεις των εμπόρων Toyota στην Ικανοποίηση των Πελατών έχουν βελτιωθεί κατά περίπου 24% στις πωλήσεις και 17% στο After Sales.
orizontespress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.