Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη προς τους Εισαχθέντες σε ΑΕΙ -ΤΕΙ


Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους νέους και νέες του τόπου μας, οι οποίοι εισάγονται στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ένα ταξίδι δικαίωσης πολυετών κόπων και προσπαθειών μόλις ολοκληρώθηκε. Αρχίζει όμως...ένα νέο, που θα προσφέρει τα επιστημονικά εφόδια που θα συνοδεύουν τους νέους στην υπόλοιπη ζωή τους και ταυτόχρονα θα τους διαμορφώσουν σε ολοκληρωμένους ακαδημαϊκούς πολίτες.

Σε εκείνους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολή της αρεσκείας τους, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι η προσπάθεια τους δεν θα πρέπει να σταματήσει. Θα προκύψουν πολλές επιλογές στη ζωή τους, τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με σύνεση.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες όλων των υποψηφίων για την ψυχολογική στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους στην επίπονη αυτή διαδικασία.

Τέλος, συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής μας Ενότητας που με την επιμονή, υπομονή και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους διασφαλίζουν κάθε χρόνο υψηλό ποσοστό επιτυχίας των νέων μας στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ο Αντιπεριφερειάρχης

Δημήτριος Σαββόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.