Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, επισκέφτηκε ο συντονιστής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης υποβάλλοντας σεβάσματα στον Επίσκοπό μας, μετέφερε και τον προβληματισμό του για την πορεία της Πατρίδος.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για την επίσκεψή του υπενθυμίζοντας ότι η Εκκλησία, διαχρονικά, συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό και... στηρίζει τους εθνικούς αγώνες των Ελλήνων.

Ο Μητροπολίτης μας, προέτρεψε τους παρευρισκομένους σε προσευχή και μετάνοια, βεβαιώνοντας ότι μπορεί να αποστατούμε συχνά από το Θεό, όμως ο Θεός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί την κατάλληλη στιγμή και να δώσει την πιο συμφέρουσα για την πατρίδα μας λύση.

Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Σαββόπουλος, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Δημήτριος Καραμανίδης, στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. καθώς περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.






imkastorias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.