Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στον "αέρα" η συμμετοχή του Παναργειακού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η διορία που έχει δώσει η Ε.Π.Ο στις ομάδες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναργειακού παραιτήθηκαν.Με ανακοίνωση του,το Δ.Σ. γνωστοποιεί ότι:

Σήμερα, στις 19/6, μετά από έκτακτο Δ.Σ αποφασίστηκε η παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.
Οι επαφές που έγιναν όλες αυτές τις μέρες με τον Δήμο Άργους Ορεστικού αλλά και με επιχειρηματίες του τόπου μας να στηρίξουν οικονομικά την συμμετοχή της ομάδος μας στη Δ' Εθνική απέβησαν άκαρπες. Επίσης και η συμμετοχή του κόσμου στην τελευταία εκδήλωση της ομάδος ήταν αποθαρρυντική. Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να παραιτηθούμε αφού δε μπορούμε να στηρίξουμε ένα πλάνο για βιώσιμη συμμετοχή της ομάδος μας στη Δ΄ Εθνικη.
Εάν κάποιοι επιθυμούν έστω και την ύστατη στιγμή (πιστεύουμε ότι θα δοθεί παράταση της υποβολής συμμετοχής η οποία εντελώς αιφνιδιαστικά μας ανακοινώθηκε στις 18/6 από την ΕΠΟ και λήγει στις 20/6) μπορούν να αναλάβουν την ομάδα και εμείς θα τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί.

Με τιμή το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.