Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Καστοριά: Συναυλία της «Βολιώτικης Χορωδίας» (βίντεο)‏


Ο Δήμος Καστοριάς ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό ,παρουσιάζει...το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 19:00μ.μ., στο συνεδριακό χώρο του Εκθετηρίου Δημοπρατηρίου Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ.), συναυλία της «Βολιώτικης Χορωδίας» με τη συμμετοχή της Χορωδίας της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Νικάνωρος Καστοριάς .

Η «Βολιώτικη Χορωδία» τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Στάσας Τζάλλα, με σολίστ την κα Γεωργία Κατσαδήμα και πιάνο τον κ. Νίκο Νεύρο και θα παρουσιάσει τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, όπως των Ν.Γκάτσου-Μ.Χατζιδάκη, Γ.Θεοδωράκη-Μ.Θεοδωράκη, Α.Αλκαίου-Θ.Μικρούτσικου, Λ.Κόκοτου-Οδ.Ελύτη, Μ.Σουγιούλ, μικρασιάτικα και καστοριανά παραδοσιακά ,Nikolaev Strumski ,Cesar Franck , William L.Dawson , G.Verdi , Victor Fortin .

Μεταξύ του Α΄ και Β΄ μέρους του προγράμματος της «Βολιώτικης Χορωδίας», θα εμφανιστεί η κα Γιώτα Δημητροπούλου –τραγούδι συνοδευόμενη από τον κ. Ντίνο Ταμβάκη – πιάνο .
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Χορωδίας της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Νικάνωρος Καστοριάς έχει η κα Κατερίνα Τριανταφύλλου .



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.