Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

7ο Πανελλήνιο Τουρνουά της Ακαδημίας Κρόνος - 1700 αθλητές από 40 ακαδημίες!!! (φωτογραφίες)

Πανδαισία παιδικού ποδοσφαίρου

Με εξαιρετική οργάνωση και εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών (40) – εκ των οποίων οι 27 εκτός νομού!!! - ξεκίνησε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο ’’ΝΙΚΟΛΑΟΥ’’ το 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ.

Οι αγώνες είναι όλων των... ηλικιακών κατηγοριών (παίδων, παμπαίδων, προπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι), ενώ σήμερα πρώτη ημέρα της διοργάνωσης διεξήχθησαν 110 αγώνες (συνολικά θα διεξαχθούν 125 παιχνίδια)!!!

Το τουρνουά ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή με τη διεξαγωγή άλλων 115 αγώνων, από τις ώρες 10:00 – 20:00, ενώ στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομών της 2ης ημέρας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι συνθήκες της διοργάνωσης ήταν άριστες, η οργάνωση και ο προγραμματισμός ήταν εξαιρετικός ενώ πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι οι διοργανωτές φρόντισαν να παρέχουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους να έχουν σχεδόν απ’ όλα αφού λειτουργούσε οργανωμένο κυλικείο, ενώ οι ψησταριές με τα σουβλάκια και τα λουκάνικα πήραν… φωτιά.





Περισσότερα στη ΣΕΝΤΡΑ της Τετάρτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.