Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Καστοριά: Έρχεται το Σαββατοκύριακο 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3ΟΝ3 (πληροφορίες)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3ΟΝ3


Τι είναι το 3on3;
Το 3on3 είναι μια πρότυπη αθλητική εκδήλωση με σκοπό την άθληση και τη ψυχαγωγία πρωτίστως και κατόπιν την ανάδειξη της Πόλης – Νομού – Περιοχής και των επιχειρήσεων της, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Η διάρκεια του θα είναι... δύο ολόκληρες ημέρες.
Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους. Ο καθένας δημιουργεί ανεξάρτητες και αυτόνομες ομάδες 3,4 ατόμων όλων των ηλικιών και επιπέδων.





Δωρεάν συμμετοχή - Info
: 3on3 kastoria basketball tournament
Tηλ. 6940778080
Κατάθεση δελτίων συμμετοχής στο Xplorer, στο Lago και στο Gallery café bar.


Οργάνωση 3on3
Καινοτόμο πρόγραμμα: Οι ομάδες θα χωριστούν σε group και θα προκρίνονται στην επόμενη φάση ανάλογα με τις νίκες τους. Η διάρκεια του κάθε παιχνιδιού θα είναι 7 έως 10 λεπτά σύμφωνα με το ρολόι της γραμματείας. Όλα τα αποτελέσματα θα αναγράφονται στον πίνακα αποτελεσμάτων.
Καταρτισμένο team του 3on3: Με βάση την περσινή εμπειρία, την φετινή πρόσκληση καταρτισμένου team συνεργατών και την παρουσία διαιτητών του 3on3 η ροή στο πρόγραμμα θα είναι εξασφαλισμένη.

ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ 3on3
Να γίνει ένας μεγάλος αθλητικός θεσμός - Να αναπλαστούν τα γήπεδα του Προφήτη Ηλία και άλλων γηπέδων – Να υπάρξει συνεργασία με Επιμελητήρια, Δήμους, Περιφέρειες ώστε να δημιουργηθούν τουριστικές συνθήκες με βάση τους καλεσμένους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

2ο 3on3 KastoriaBasketballTournament
23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.