Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

1η Συνάντηση Εθελοντών για το Φεστιβάλ της Αλεξιάδας‏


Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εθελοντών που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ της Αλεξιάδας. Η συνάντηση θα...πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας .

Το Φεστιβάλ προβλέπει τη δημιουργία μιας βυζαντινής- μεσαιωνικής αγοράς, όπου θα εκτίθενται προϊόντα και επαγγέλματα που χαρακτήριζαν την περιοχή από αιώνες, μουσικο-θεατρικά θεάματα με τον ίδιο χαρακτήρα σε όλη την πόλη και ένα γιορταστικό υπερ-θέαμα για την λήξη του, μια γιορτή – αναπαράσταση της εποχής και του γεγονότος. Για να υλοποιηθεί αυτό το φιλόδοξο σχέδιο είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας: χρειαζόμαστε τη βοήθεια, τη γνώση, τη μνήμη και τον ενθουσιασμό όλων.

Απευθύνουμε κάλεσμα τόσο προς τα μέλη των συλλόγων όσο και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής για εθελοντική συμμετοχή, που θα αφορά τόσο στην διοργάνωση της αγοράς, όσο και στον σχεδιασμό και υλοποίηση της τελικής δραματοποιημένης αναπαράστασης. Γι' αυτό τον λόγο πρόκειται να γίνουν σύντομα εργαστήρια εκπαίδευσης και συναντήσεις για την οργάνωση των δράσεων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης μεταξύ εθελοντών πολιτών με την αρμόδια επιτροπή και τη διεύθυνση του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα συζητηθεί ο τρόπος της οργάνωσης και θα δημιουργηθούν οι ομάδες των ατόμων που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω email στο antpolkas@gmail.com και στα τηλέφωνα 2467022655 και 2467029630

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.