Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Άνοιξε" σήμερα ο διαγωνισμός του 34ου River Party για το Youth Stage - Tα Χάλκινα της Καστοριάς ζητάνε τη στήριξη όλων μας (νέα βίντεο)

Από σήμερα 2012 ξεκινάει ο μεγάλος διαγωνισμός - Μέχρι τώρα 151 συμμετοχές!

Ο Μπίλλης, ο Χάρης και ο Σωτήρης είναι τα τρία συμπαθητικά νεαρά παιδιά που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουν γίνει γνωστά στο κοινό της Καστοριάς, ιδιαίτερα τις ημέρες του καρναβαλιού, παίζοντας στους δρόμους χάλκινα παραδοσιακά ακούσματα.

Οι τρεις νεαροί που έχουν κερδίσει την... εκτίμηση του κόσμου με το ταλέντο που διαθέτουν έχουν δημιουργήσει και τη δική τους μπάντα "ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ", η πρώτη ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΜΠΑΝΤΑ, ενώ τις ημέρες των Ραγκουτσαριών στην Καστοριά έπαιξαν και δίπλα με τις φημισμένες μπάντες των Βαλκανίων, όπως του Boban i Marko Marković και του Bojan Ristic.

Τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ λοιπόν που τόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος της περιοχής, θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις 1 από τις 15 μπάντες που θα εμφανιστούν στην Youth Stage του 34ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το διάστημα 1-5 Αυγούστου.

ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ζητάνε την στήριξη όλων μας με την ψήφο μας, έτσι ώστε να τους θαυμάσουμε με τα παραδοσιακά τους ακούσματα και στο River Party και παράλληλα να τους δώσουμε την ευκαιρία να διευρύνουν την μπάντα και το ταλέντο τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ψηφίζουμε ΕΔΩ

Δείτε συνέντευξη ΕΔΩ




sentra.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.