Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καστοριά: Η γιόρτη λήξης των κατηχητικών σχολείων (σειρά φωτογραφιών)

Η λήξη των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, για την χρονιά που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Μεσοποταμία Καστοριάς.

Συγκεκριμένα παιδιά από τα κατηχητικά σχολεία της... Καστοριάς, του Μαυροχωρίου, της Κορομηλιάς, του Άργους Ορεστικού και άλλων Ενοριών, βρέθηκαν και εκκλησιάστηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας, όπου λειτούργησε και μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γιαννουσάς.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον δασάκι της Μεσοποταμίας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αναψυχή και δραστηριότητες, όπου έπαιξαν, μίλησαν, έφαγαν, θυμήθηκαν ωραίες στιγμές της χρονιάς που πέρασε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά των κατηχητικών σχολείων στις ενορίες τους.

Στην επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ευλόγησε και μίλησε στα παιδιά, για την αγάπη που πρέπει να έχουμε στο Θεό και τον συνάνθρωπό μας και για την πίστη μας που μας ενισχύει και πρέπει να την κρατήσουμε ανόθευτη.

Επίσης μοίρασε ευλογίες σε όλους και ευχαρίστησε αλλά και συγχάρηκε τους κατηχητές και τις κατηχήτριες των κατηχητικών σχολείων, που για ακόμη μια χρονιά στάθηκαν στο πλευρό της Μητροπόλεως και ενίσχυσαν το έργο της νεότητος.



imkastorias.gr

φωτογραφίες και από το kee-tzides.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.